Contact : 0722.593.314

Service Aparatura Medicala

Dorinta de a oferi servicii de calitate, rapide si experienta de peste 24 de ani in domeniu ne-a determinat sa realizam acest serviciu pentru aparatura medicala. Cheminst & Industry Import Export SRL cu sediul in Bucuresti este o companie ce isi desfasoara activitatea in domeniul aparaturii si a consumabilelor medicale.

Compania noastra comercializeaza numai produse de la furnizori certificati, ce au dovedit standarde de inalta calitate, conforme cu normele de reglementare europene. Dispunem de personal specializat cu o solida pregatire profesionala care asigurarea suportului tehnic pentru clienti in ceea ce priveste instalarea, punerea in functiune, training-ul personalului medical si tehnic si se ocupa de intretinerea si repararea aparatelor aflate in perioada de garantie si post garantie.

Activitatea firmei este structurata in doua departamente: departamentul comercial si departamentul tehnic, aflate in stransa legatura, ceea ce faciliteaza raspunsul prompt la cererile clientilor nostri. Suntem un colectiv unit, aflat in permanenta interactiune care urmareste satisfacerea in totalitate a cerintelor clientilor prin serviciile de calitate prestate in folosul acestora.

Avantajele serviciilor noastre:

Experienta – Service-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta si multiple certificari de la producatori, asigura cu operativitate asistenta tehnica si executa reparatii de excelenta calitate folosind piese originale.

• Economic – La noi calitatea este accesibila. Serviciul nostru este de incredere la costuri minime.

• Rapid – La scurt timp dupa analizarea cererii dumneavoastra veti fi contactat in vederea prezentarii sugestiilor noastre pentru realizarea necesarului.

Cheminst & Industry Import Export SRL asigura service pentru o gama variata de aparatura medicala, intervenind prompt pentru reparatii. Mai jos gasiti toate defectiunile tehnice care pot fi remediate de catre noi:

  • Injectomate Agilia si Pilot A2 Fresenius
  • Monitoare Spacelabs
  • Aparate Infuzie – Perfuzie Agilia
  • Aparat Autotransfuzie C.A.T.S Plus Fresenius
  • Monitoare Functii Vitale Spacelabs de transport si fixe
  • Holtere EKG
  • Sisteme de Telemetrie