Contact : 0722.593.314

Despre noi

Firma CHEMINST & INDUSTRY IMPORT EXPORT SRL a fost infiintata in anul 1992 ca o firma de Import – Export si Service in domeniul aparaturii de monitorizare.
Activitatea firmei cuprinde aparatura cum ar fi: monitoare terapie intensiva, aparatura pentru chirurgie cardio-vasculara si aparatura pentru sectiile de chirurgie interventionala.

In scurt timp dupa debutul in activitatea de comercializare a aparaturii medicale, si in urma seriozitatii dovedite in desfasurarea activitatii firmei, CHEMINST & Industry a devenit o firma cautata chiar de producatorii straini din domeniu. Ca urmare a acestui fapt, incepand cu anul 1994 firma incepe sa isi dezvolte departamentul medical. Dezvoltarea departamentului medical s-a realizat in paralel cu intarirea departamentului de service, creindu-se o simbioza perfecta intre cele doua activitati. Accentul s-a mutat din ce in ce mai mult pe activitatea din domeniul medical, in prezent activitatea fiind dedicata 100% aparaturii medicale.

In prezent, CHEMINST & Industry Import Export SRL, este reprezentatul oficial pe piata romaneasca a multor producatori de echipamente, accesorii si consumabile.