Contact : 0722.593.314

Injectomate

Injectomat Agilia

Injectomat Agilia este prima pompă tip seringă din gama Agilia, noua noastră generaţie de pompe de injecţie.Este uşor de folosit, iar instruirea este rapidă, datorită ergonomiei sale şi ecranelor interactive.Foarte intuitiv, Injectomat Agilia a fost de asemenea proiectat pentru a promova siguranţă. Protecţia ejectorului oferă o siguranţă maximă în cazul în care pompa cade. Monitorizarea presiunii, cât şi la fel de multe caracteristici de siguranţă optimizează operarea Injectomat Agilia.Robust şi adaptabil datorită unei game largi de opţiuni, Injectomat Agilia răspunde la toate nevoile dvs. Injectomat Agilia este o pompă tip seringă pentru injecţie intravenoasă de medicamente. Injectomat Agilia poate fi folosit pe o masă, pe o un stâlp sau pe o bară. Injectomat Agilia are un sistem de inspectare continuă care funcţionează din momentul în care pompa intră în funcţiune. Sunt afişate atât diagrame, cât şi mesaje scurte , pentru a oferi utilizatorului o mai bună înţelegere a cauzei alarmei.

Injectomat MC Agilia

 

Injectomat MC Agilia este o pompă tip seringă cu funcţii de dozare. Foarte intuitivă, instruirea privind acest dispozitiv este la fel de rapidă ca şi pentru restul produselor Agilia. Protecţia la apăsare, monitorizarea infuzării şi a presiunii, mesajele cu instrucţiuni şi simbolurile reduc la minim riscurile din timpul unei infuzări. Mulţumită celor câteva sisteme de securitate şi a modului Biblioteca medicament Vigilant, Injectomat MC Agilia este în special potrivită pentru Secţiile de specialitate şi Unităţile de terapie intensivă de bază.Injectomat MC Agilia este o pompă cu seringă destinată injectării intravenoase (IV) a medicamentelor. Această pompă trebuie utilizată doar de către personalul specializat din spitale.

Injectomat TIVA Agilia

Injectomat TIVA Agilia se concentrează asupra cerinţelor anestezice. Dispozitivul poate fi utilizat pentru administrarea medicamentelor anestezice intravenoase (IV) în modul TCI (infuzie cu controlul concentraţiei ţintă) şi a altor medicamente IV conform unor profiluri de infuzare standard, cum ar fi debitul continuu, bolusul şi doza de inducţie. Acest dispozitiv este un sistem deschis. Combină uşurinţa de utilizare şi cel mai complet set de caracteristici, inclusiv modelele farmacocinetice. Bibliotecile de medicamente pot fi ajustate cu ajutorul software-ului Vigilant Drug’Lib.Dispozitivul este proiectat pentru infuzarea medicamentelor anestezice în modul TCI (infuzie cu controlul concentraţiei ţintă). În acest mod, pompa de perfuzie respectă un profil de debit pentru a atinge rapid şi pentru a menţine concentraţia ţintă stabilită. Profilul de debit respectă un model farmacocinetic. Modelele farmacocinetice incluse în dispozitivul Injectomat TIVA Agilia au fost stabilite şi validate în prealabil prin studii
clinice.