Contact : 0722.593.314

Link Agilia

Suportul Link Agilia este destinat alimentării unui număr de până la 4, 6 sau 8 pompe Agilia conectate, reducând astfel numărul cablurilor de alimentare şi organizând pompele de perfuzie de la capul pacientului. Utilizarea suportului Link Agilia NU modifică comportamentul autonom al pompelor.

Există 3 tipuri de suporturi Link Agilia:
– Link4 Agilia,
– Link6 Agilia,
– Link8 Agilia.

Link este conceput pentru a fi utilizat în unităţi spitaliceşti de terapie intensivă (UTI) şi de reanimare (UR), în blocuri operatorii (BO) şi unităţi de îngrijire postoperatorie (UIPO), în unităţi de îngrijire de urgenţă (UIU), în unităţi de îngrijire intensivă neonatală şi unităţi de îngrijire neonatală (UIIN şi UIN) şi unităţi de îngrijire generală.

Link este compatibil NUMAI cu următoarele tipuri de pompe IV
furnizate de Fresenius Kabi:  Injectomat Agilia, Injectomat MC Agilia, Injectomat TIVA Agilia, Volumat Agilia, Volumat MC Agilia

Sistemul-suport Link Agilia este conceput pentru a alimenta pompele Agilia IV, pentru a organiza într-un mod logic montarea pompelor de perfuzie de la capul pacientului.

Link+ Agilia

Suportul Link+ Agilia este destinat alimentării unui număr de până la 4, 6 sau 8 pompe Agilia conectate, reducând astfel numărul cablurilor de alimentare şi organizând pompele de perfuzie de la capul pacientului. Suportul Link+ Agilia este conceput şi pentru a oferi caracteristici de comunicare de date între pompele Agilia şi sistemele externe şi pentru a reproduce la nivel central sistemul de semnalizare al pompelor de perfuzie. Utilizarea suportului Link+ Agilia NU modifică comportamentul autonom al pompelor.

Există 3 tipuri de suporturi Link+ Agilia:
– Link4+ Agilia,
– Link6+ Agilia,
– Link8+ Agilia.

Sistemul-suport Link+ Agilia este conceput pentru a alimenta pompele Agilia IV, pentru a organiza într-un mod logic montarea pompelor de perfuzie de la capul pacientului, pentru centralizarea informaţiilor provenite de la alarmele pompelor conectate şi pentru schimbul de date cu aplicaţia software-ului extern. Utilizarea dispozitivului nu înlocuieşte monitorizarea de la capul pacientului.

Sistemul Link+ Agilia este compus din următoarele elemente:

– 1 suport Link+ Agilia cu capacitatea de a include 4, 6 sau 8 pompe Agilia IV şi un cablu de alimentare.

– Pana la 8 pompe Agilia IV cu accesoriile, consumabilele şi documentele aferente.

– 1 cablu de reţea încrucişat pentru Ethernet,

– 1 cablu serial de comunicaţie (opţional),

– 1 cablu de comunicaţie pentru soneria de apelare a asistentei medicale (opţional).

Stativ Multi-Channel Rolling Stand

Special conceput pentru mobilitatea Link-ului Agilia asigurand un centru de greutate stabil. Poate sustine pana la 8 pompe Agilia.